BK "Ventspils" izbraukumā piekāpjas "Ņižņij Novgorod"

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: www.bkventspils.lv

Zaudējumu Eiropas Izaicinājuma kausa turnīra pirmā posma pēdējā spēlē otrdien piedzīvoja Latvijas komanda BK "Ventspils", kas izbraukumā ar 61:75 piekapās Krievijas komandai "Ņižņij Novgorod".

Rezultatīvākais Latvijas komandā bija Sems Vilards, kurš guva 14 punktus, bet ar 11 punktiem izcēlās Bojans Bakičs.

Savukārt mājinieku rindās ar 15 punktiem un deviņām piespēlēm izcēlās Ernests Brēmers, bet 14 punktus guva Semjons Antonovs.

Latvijas komanda spēli uzsāka pārliecinoši, tomēr turpinājumā pieļāva vairākas kļūdas aizsardzībā, atļaujot pretiniekiem izvirzīties vadībā un saglabāt pārsvaru līdz beigu signālam.

Iepriekšējā abu komandu tikšanās reizē "Ventspils" savā laukumā ar 77:75 aizraujošā cīņā apspēlēja "Ņižņij Novgorod" basketbolistus.

Otrajā D grupas sestās kārtas spēlē otrdien Ukrainas komanda Južnijas "Himik" savā laukumā spēkojas ar Pakšas "Atomeromu" no Ungārijas.

D apakšgrupas kopvērtējumā pēc šīs spēles "Ventspils" ar četrām uzvarām sešās spēlēs ierindojās otrajā vietā, bet "Ņižņij Novgorod" ar tādu pašu bilanci atrodas pirmajā pozīcijā.

Eiropas Izaicinājuma kausā šosezon kopumā piedalās 32 komandas, kas sadalītas astoņās apakšgrupās, pa četrām katrā.

Komandas grupās izspēlēs divu apļu turnīru, pa reizei sacenšoties mājās un izbraukumā. Katras grupas divas labākās komandas iekļūs nākamajā kārtā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu