Ripu lietus Piņķos

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Latvijas atklātajā hokeja čempionātā - "Samsung" premjerlīgā - sestdien "ASK/Ogre"rezultatīvā spēlē izbraukumā ar 7:5 pārspēja čempionvienību "Rīga 2000".

Pirmajā trešdaļā jau devītajā minūtē "ASK/Ogre" komanda bija izvirzījusies vadībā ar rezultātu 4:0. Divus vārtus guva Edijs Brahmanis, bet pa vienam precīzam raidījumam padevās Sergejam Pečuram un Aleksandram Šiškovičam.

Pirmās trešdaļas turpinājumā "Rīga 2000" komandā pa vieniem vārtiem guva Ģirts Ankipāns un Mihails Kokļins, panākot 2:4 bet līdz trešdaļas noslēgumam vēl vienus vārtus Ogres kluba labā guva Aigars Razgals.

Otrajā trešdaļā "Rīga 2000" komandai izdevās samazināt rezultāta starpību līdz vieniem vārtiem - 4:5. Ar diviem precīziem metieniem izcēlās Juris Štāls.

Trešajā trešdaļā Gints Meija rezultātu izlīdzināja, bet pagāja nedaudz vairāk kā divas minūtes, kad Brahmanis guva trešos vārtus spēlē, vēlreiz vadībā izvirzot "ASK/Ogre" komandu.

Septītos vārtus Ogres komandas labā guva Aleksandrs Kerčs, kurš ripu raidīja tukšos vārtos.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu