Šeihs vēlas iegādāties Madrides "Real" komandu

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/LETA

Anglijas futbola premjerlīgas kluba Mančestras "City" ambiciozais īpašnieks šeihs Mansurs bin Zajeds al Nahjans vēlas iegādāties arī Spānijas klubu Madrides "Real".

Atsaucoties uz oficiāli neapstiprinātu informāciju, spāņu laikraksts AS vēsta, ka al Nahjans par "Real" komandu, kurā spēlē tādas zvaigznes kā brazīlietis Kakā un portugālis Krištianu Ronaldu, gatavs maksāt vienu miljardu eiro (702 miljonus latu).

AS vēsta, ka darījumu izteikuši šeiha pārstāvji, tomēr uzsver, ka šāds darījums ir gandrīz neiespējams. Lai "Real" komandu pārdotu, būtu jāsaņem atļauja no faniem, kuriem pieder kluba akcijas.

Madrides "Real" prezidenta Florentino Peresa un al Nahjana tikšanās varētu notikt nākamā gada sākumā. "Real" klubam pašlaik ir 327 miljonus eiro (230 miljonus latu) lieli parādi.

Ja tomēr šeiham izdotos iegādāties Spānijas klubu, tie būtu trauksmes zvani "City" komandai, jo Eiropas Futbola asociāciju savienības (UEFA) noteikumi nosaka, ka vienam īpašniekam nevar piederēt divi klubi.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu