Izsolīs Rīgas "Dinamo'' hokejistu zīmējumus (1)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TVNET

29. decembrī ''Arēnas Rīga'' LMT sektorā uzreiz pēc Rīgas "Dinamo'' un Maskavas CSKA spēles notiks Rīgas "Dinamo'' hokejistu gleznoto zīmējumu izsole, TVNET informē kluba preses dienests.

Zīmējumi tapa ''Inbox.lv'' ledus hallē Piņķos mākslinieku Jāņa Anmaņa un Ludmilas Kolomenskas glezniecības meistarklasē, un tajā piedalījās Rīgas "Dinamo'' galvenais treneris Jūliuss Šuplers un hokejisti. Šī meistarklase tika organizēta ar mērķi atbalstīt jaunos Latvijas glezniecības talantus.

Hokejistu radītie darbi tiks publiskai apskatei izlikti ''Arēnā Rīga'' no 25. decembra plkst. 15.00, kā arī ir apskatāmi kluba oficiālajā mājas lapā – http://www.dinamoriga.eu un izsoles organizētāju BALTIC AUCTION HOUSE interneta mājas lapā www.plmm.lv sadaļā izsoles. Šajās interneta vietnēs ir iespējams atrast un iepazīties arī ar izsoles noteikumiem.

Izsole notiks 29. decembrī ''Arēnā Rīga'', LMT sektorā pēc Rīgas "Dinamo'' un CSKA spēles, un visi iegūtie līdzekļi tiks ziedoti jauno, talantīgo mākslinieku atbalstam, bet nepārdotie darbi paliks Rīgas "Dinamo'' rīcībā.

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu