Nosaukti "Suzuki" rūpnīcas komandas braucēji (5)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Nākamajā sezonā pasaules rallija čempionātā startēs vēl viena rūpnīcas komanda - "Suzuki" - un tās piloti, kuri brauks ar jauno "Suzuki SX4 WRC", būs Tonijs Gārdemeisters un Pērs Gunnars Andersons.

Gārdemeisters līdz šim piedalījies gandrīz 100 WRC posmos un pārstāvējis tādas rūpnīcu komandas kā "Ford" un "Škoda", savukārt Andersons divas reizes kļuvis par junioru WRC čempionu - 2004.gadā un šogad, vēsta WRC.com.

Pirmo pilno WRC sezonu "Suzuki" komanda sāks Montekarlo rallijā, kas norisināsies no 25. līdz 27. janvārim. Gārdemeistera stūrmanis būs Tomijs Tuominens, savukārt Andersona pārinieks būs Jonass Andersons.

"Tonijam ir milzīga pieredze rallijos uz asfalta, grants seguma, kā arī uz ledus un sniega, turklāt viņš ir arī zinošs automobiļu testētājs. Ar Pēru Gunnaru, kurš 2004.gadā titulu izcīnīja ar "Suzuki Ignis Super 1600", bet šogad ar "Suzuki Swift Super 1600", mēs turpināsim ilggadējo veiksmīgo sadarbību," sacīja "Suzuki Sport" un "Suzuki World Rally Team" vadītājs Nobuhiro Tadžima, kurš tiek dēvēts arī par Monstru. "Kopā ar Timiju un Jonasu viņi ir spēcīga komanda, kura mums ļāvusi paātrināt "SX4 WRC" attīstību."

Runājot par pievienošanos "Suzuki" komandai, Gārdemeisters saka, ka "ir ļoti patīkami strādāt ar jaunpienācējiem. "Suzuki" ir lieliska komanda un esmu priecīgs, ka varu būt daļa no šā aizraujošā projekta."

"Šis būs mans pirmais gads WRC, tādēļ daudz vēl jāmācās," saka Andersons. ""Suzuki" ģimenē esmu jau četrus gadus un labi zinu komandas spēju strādāt."

Komentāri (5)CopyDraugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu