LBS valdei pievienojas Šneps un Šēnhofs

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Latvijas Basketbola savienības (LBS) padomes sēdē vienbalsīgi tika nolemts paplašināt valdes sastāvu. Turpmāk savienības valdē darbosies arī Edgars Šneps un Guntis Šēnhofs.

Trešdien, 2008. gada 5.novembrī, kārtējā sēdē LBS padome paplašināja savienības valdes sastāvu, kā arī vienbalsīgi apstiprināja prezidenta Ojāra Kehra un ģenerālsekretāra Edgara Jaunupa ziņojumus par LBS darbu 2008.gadā, kā arī ziņojumu par gatavošanos Eiropas čempionātam basketbolā sievietēm, kas notiks Latvijā 2009.gadā no 7. līdz 20. jūnijam.

“Paplašinot savienības valdi, mēs savā komandā esam ieguvuši divus profesionāļus, kuri lieliski orientējas Latvijas basketbola sistēmā un ievērojami pastiprinās valdi,” par jaunajiem valdes locekļiem izteicās prezidents Ojārs Kehris.

Edgars Šneps bija ilggadējs un nozīmīgs basketbola spēlētājs, tai skaitā Latvijas vīriešu basketbola izlases kapteinis un izlases direktors. Tāpat vairākus gadus strādājis ASK Brocēni sistēmā. Šobrīd E.Šneps ir Izglītības un zinātnes ministrijas valsts sekretāra vietnieks sporta jautājumos. Viņam ir ievērojama pieredze ne tikai valsts pārvaldē, bet arī sporta menedžmenta jautājumos.

Guntis Šēnhofs bija Valtera basketbola skolas treneris un komercdirektors, Krištopana basketbola kluba un basketbola skolas "Rīga" direktors. Šobrīd ir nozīmīgākā jaunatnes turnīra Austrumeiropā “Eiropas jaunatnes basketbola līga” prezidents, basketbola akadēmijas "Rīga" valdes priekšsēdētājs un basketbola kluba “Rīga” direktors. Viņam ir ievērojama pieredze un sasniegumi jaunatnes basketbola jomā.

Jaunie valdes locekļi savu darbu sāks jau tuvākajā valdes sēdē.

Latvijas Basketbola savienības padome: Mārtiņš Bondars (priekšsēdētājs), Kārlis Strēlis, Māris Riekstiņš, Andris Ārgalis, Māris Avotiņš, Jānis Baiks, Aigars Balčūns, Ainars Baštiks, Olafs Berķis, Adriāns Dāvis, Ivars Gaters, Ivars Godmanis, Uldis Grāvītis, Edgars Jaunups, Ojārs Kehris, Viesturs Koziols, Mārtiņš Lauva, Ainārs Ozols, Aigars Štokenbergs, Jānis Urbanovičs, Roberts Zīle, Jānis Birks, Jānis Ķuzulis, Aivars Lembergs, Ivo Zonne un Artis Lagzdiņš.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu