«Crowne Plaza Moscow» - Latvijas hokeja izlases mājvieta

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Latvijas hokeja izlase pasaules čempionātā Maskavā mitinās piecu zvaigžņu viesnīcā «Crowne Plaza Moscow», kas atrodas prestižā pilsētas rajonā netālu no tā dēvētā «Moscow City» debesskrāpju jeb biznesa centra, kas tiek uzskatīta par vienu no lepnākajām vietām Krievijas galvaspilsētā.

Pasaules čempionāta laikā septiņas no astoņām Maskavā spēlējošajām komandām, arī Latvija, dzīvo zem viena jumta, augstas klases viesnīcā, kamēr turnīra saimniece - Krievijas izlase - izvēlējusies vientulību un, kā skaidroja Harijs Vītoliņš, kurš ir krievu izlases galvenā trenera Oļega Znaroka palīgs, krietni pieticīgākus dzīves apstākļus nekā čempionāta viesi.

Krievijas izlase naktsmītni atradusi viesnīcā, kurai ir tikai trīs zvaigznes, kamēr pārējās komandas bauda komfortablākus apstākļus.

Latvijas izlase dzīvo 12 stāvu viesnīcas trešajā stāvā, ar skatu uz Maskavas upi. Katrā numuriņā dzīvo pa diviem spēlētājiem. Tiesa, bija iespēja vārtsargiem dzīvot vienatnē, tomēr, piemēram, Elvis Merzļikins izvēlējās kompāniju, tāpēc dzīvo kopā ar uzbrucēju Edgaru Kuldu.

Viesnīcā ir viss nepieciešamais - plašs lobijs, kur tikties ar draugiem un radiniekiem vai pārmīt kādu vārdu ar citu komandu spēlētājiem. Spēlētāji par sadzīvi nesūdzas, viss kā citos čempionātos, ne sliktāk, ne labāk.

Tiesa, ja salīdzina ar apstākļiem, kādos nācies mitināties Rīgas «Dinamo» spēlētājiem, braukājot pa citām Krievijas pilsētām, it īpaši tālāk uz Urāliem, tad šeit esot īsta paradīze, gan ēdināšanas, gan citu viesnīcas pakalpojumu ziņā.

Hokejistu ikdiena pasaules čempionātā ir ļoti vienkārša, jo dzīve pārsvarā notiek maršrutā viesnīca - halle - viesnīca.

Iespēju kādā brīvākā vakarā izrauties uz pilsētas apskati Latvijas izlases hokejisti nemaz tik aktīvi nav izmantojuši, jo lielākā daļa no viņiem Maskavā ir bijuši neskaitāmas reizes, tāpēc neko jaunu diezin vai tur ieraudzītu. Taču galvas izvēdināšanai lieti noder netālu esošais parks, uz kuru spēlētāji nereti dodas pirms spēlēm, lai svaigā gaisā koncentrētos gaidāmajam mačam.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu