Latvijas aktīvākās ģimenes aicinātas piedalīties krāšņajā Ķekavas velomaratonā

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Šo svētdien, 22.maijā, jau trešo gadu pēc kārtas Pierīgā norisināsies vērienīgie riteņbraukšanas entuziastu svētki - Ķekavas velomaratons. Līdzās profesionālajiem šā sporta veida pārstāvjiem pasākumā piedalīties tiek aicinātas arī ģimenes no visas Latvijas, lai no sirds izbaudītu kopā būšanas prieku un apliecinātu savus spēkus 10 km garajā VENDEN Ģimeņu distancē. Kā ierasts, atraktīvākās un oriģinālākās komandas savā īpašumā iegūs arī patīkamas balvas no pasākuma atbalstītājiem.

Ķekavas velomaratons jau tradicionāli ir ne tikai augstas klases sporta pasākums, bet arī krāšņi svētki ģimenēm un visu paaudžu riteņbraukšanas entuziastiem. Pasākuma mērķis ir popularizēt riteņbraukšanas sportu Latvijā, paaugstināt pašmāju riteņbraucēju meistarības līmeni un veicināt aktīvu un veselīgu dzīvesveidu Latvijas iedzīvotāju vidū. Saliedējošais Ģimeņu distances brauciens īpaši simbolizē ģimeniskās vērtības, kuru pamatā ir kvalitatīvi pavadīts laiks visiem kopā.

Ķekavas velomaratona VENDEN Ģimeņu distances nominācijas:

Stilīgākais ritenis,

Raibākā ķivere,

Kuplākā ģimene,

Sīkstākais braucējs,

Retro stūrētājs,

Zaļākais dalībnieks,

Saderīgākais pāris,

Jaunākais censonis,

Tautiskākā ģimene,

Ekipētākais velosipēdists.

Katras nominācijas uzvarētājs iegūs patīkamas balvas no velomaratona atbalstītāja VENDEN. Tāpat velomaratona laikā bērniem būs pieejamas aizraujošas radošās darbnīcas, savukārt«PF Ķekava» ļaus ikvienam interesentam apskatīt, kā dzīvo un attīstās vistas un cālīši, kā arī izklaidēs bērnus ar tematiskām spēlēm un stafetēm. Pašu mazāko priekam pasākumā būs pieejamas piepūšamās atrakcijas, bet vecāki tikmēr varēs baudīt «PF Ķekava» degustācijas un DJ sarūpēto muzikālo noformējumu.

Ķekavas velomaratonā aicināts pieteikties ikviens interesents – sertificētiem sportistiem aktuāla būs Syform Sporta distance (115 km), plaši iecienītā Tautas distance (45 km) dalībniekiem ļaus startēt kā individuāli, tā arī komandas sastāvā, VENDEN Ģimeņu distancei (8 km) kuplā skaitā pietiekties ir aicinātas aktīvākās ģimenes no visas Latvijas, savukārt vienmēr aizraujošā Bērnu distance (0,5-1 km) patiks arī mazākajiem riteņbraukšanas cienītājiem vecumā līdz 12 gadiem.

Sacensības organizē SIA «Alpha Baltic Sport» sadarbībā ar Ķekavas novada pašvaldības sporta aģentūru un Latvijas Riteņbraukšanas federāciju. Velomaratona organizatoru un sponsoru sarūpētais balvu fonds šogad pārsniedz 2000 EUR.

Līdz pat 18. maijam visiem velobraukšanas entuziastiem vēl ir iespēja pieteikt savu dalību maratonam internetā, aizpildot anketu portālā www.maratoni.lv. Dalības maksa Ģimeņu distancei – 7 EUR, Sporta un Tautas distancēm – 20 EUR, bet dalība Bērnu distancē – bez maksas. Pasākuma dienā dalības maksa pieaugs.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu