Rīgas ''Dinamo'' hokejisti ciemosies Bērnu slimnīcā (2)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TVNET

Pirmdien, 21. decembrī, plkst. 13.30, pirms izlidošanas uz Minsku Rīgas ''Dinamo'' hokejisti dosies uz Bērnu klīnisko universitātes slimnīcu, lai iepriecinātu mazos pacientus, dāvinot slimnīcai televizorus un DVD atskaņotājus, kā arī savu sadarbības partneru - u/v STOCKMANN sagādāto sadzīves tehniku un kārumus, kā arī SIA ''Maiznīca flora'' sarūpētās piparkūkas.

Iegādāties televizorus un DVD atskaņotājus Rīgas ''''Dinamo'''' palīdzēja arī līdzjutēji, kuri 13. decembra spēlē ''''Arēnā Rīga'''' iegādājās bumbiņas, lai piedalītos konkursos spēles pārtraukumos, jo visi ienākumi tika ziedoti tieši šim mērķim.

Līdzīgas akcijas tiks turpinātas arī nākamajās spēlēs 25. decembrī pret Maskavas ''''Dinamo'''' un 29. decembrī pret Maskavas CSKA, kad arī visi ienākumi no konkursu bumbiņu iegādes tiks ziedoti labdarībai.

Hokejisti apciemos vairākas slimnīcas nodaļas, piemēram, 22. traumatoloģijas un ortopēdijas, 5. neiroloģijas un neiroķirurģijas nodaļu, 6. interdisciplināro nodaļu un intensīvās terapijas nodaļu.

Komentāri (2)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu