Hokejisti vēstniecībā uzspēlē hokeju un saņem sirsnīgu pateicību no vēstnieces

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edijs Pālens/LETA

Latvijas hokeja izlase svētdien pasaules čempionātā pirmo dienu aizvadīja atvieglotā režīmā. Pēc sestdien izcīnītās ļoti svarīgās uzvaras ar 2:1 pret Kazahstānu treneri spēlētājiem deva iespēju atpūsties, atceļot dienas treniņu, savukārt vēlā pēcpusdienā komanda devās uz pieņemšanu Latvijas vēstniecībā, šoreiz Krievijā.

Tradīcija čempionāta laikā paviesoties attiecīgās valsts Latvijas vēstniecībā tika sākta 2012.gadā Stokholmā, un kopš tās reizes katru gadu hokejisti ir laipni aicināti paviesoties uz savas dzimtenes zemes, par kādu tiek uzskatīta katras mūsu valsts vēstniecības teritorija ārvalstīs.

Hokejistu uzņemšana vēstniecībās allaž ir bijusi ļoti sirsnīga, un šī reize Maskavā nebija izņēmums.

Bagātīgi klāti galdi, patīkamas sarunas, laba vēlējumi un pateicības vārdi. Ļoti sirsnīgu runu teica Latvijas vēstniece Krievijā Astra Kurme, kura uzsvēra, ka hokejisti ar savu sniegumu ir sagādājuši milzum daudz pozitīvu emociju.

«Ir brīnišķīgi dzirdēt Latvijas himnu Maskavā. Jūsu sniegums raisa ļoti pozitīvas emocijas, tāpēc paldies jums par tām,» pateicīga bija vēstniece.

Vēstniecības darbinieki šoreiz bija parūpējušies arī par nelielām izklaidēm, piedāvājot diviem hokejistiem samērot spēkus no koka izgatavotā nelielā hokeja laukumā. Pie nūjām ķērās aizsargi Ralfs Freibergs un Maksims Širokovs, kuri šajā nodarbē tā iekarsa, ka ripa pāris reizes izlidoja no mazā laukumiņa, sagādājot klātesošajiem prieka mirkļus par abu aizrautību.

Par viesmīlīgo uzņemšanu parādā nepalika arī Latvijas izlase, kura vēstniecei pasniedza savu formas kreklu ar 16. numuru un uzrakstu «Moscow» uz muguras.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu