Treniņbraucienos ātrākais Felipe Masa

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: EPA/AFI

F-1 Brazīlijas "Grand Prix" brīvajos treniņbraucienos ātrāko apļa laiku uzrādījis "Ferrari" komandas brazīliešu braucējs Felipe Masa, kurš čempionāta kopvērtējumā ieņem otro vietu aiz "McLaren-Mercedes" pilota Lūisa Hamiltona.

Masa savu ātrāko apli veica vienā minūtē un 12,305 sekundēs, savukārt otrais bija čempionāta kopvērtējuma līderis brits Lūiss Hamiltons no "McLaren-Mercedes", kas no Masas atpalika 0,190 sekundes. Kimi Raikonens uzrādīja trešo labāko laiku, no sava komandas biedra Masas atpaliekot par 0,202 sekundēm.

Hamiltons par pasaules čempionu var tikt kronēts jau svētdien, ja sportists ieņems vismaz piekto vietu.

Pasaules čempionāta kopvērtējumā vienu posmu līdz čempionāta noslēgumam pirmo vietu patlaban ieņem Hamiltons, kuram ir 94 punkti. Par septiņiem punktiem no viņa atpaliek Masa, bet trešajā vietā ar 76 punktiem ir Raikonens. Ceturtajā vietā ar 75 punktiem patlaban atrodas polis Roberts Kubica no "BMW-Sauber" vienības.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu