Rīgas "Dinamo" hokejists iekūlies pamatīgā ķezā (56)

TVNET/LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Kāds no hokeja kluba Rīgas "Dinamo" leģionāriem pirms divām nedēļām izraisījis satiksmes autoavāriju, pēc kuras no notikuma vietas aizbraucis. Negadījumā smagas traumas guvusi kāda sieviete, kura pēc incidenta nogādāta slimnīcā.

Neoficiāla informācija liecina, ka avārijas izraisītājs varētu būt "Dinamo" komandas viesspēlētājs Dūvijs Vestkots.

Kluba direktors Armands Simsons aģentūrai LETA apliecināja, ka incidentā ir iesaistīts "Dinamo" hokejists, taču viņš kategoriski noliedza, ka kluba leģionārs būtu aizbēdzis no notikuma vietas.

Simsona teiktais gan ir pretrunā policijas sniegtajai informācijai, ka pēc avārijas Rīgā, Kalnciema un Melnsila ielas krustojumā, 15.oktobra agrā rītā viena spēkrata vadītājs negadījuma vietu atstājis un policijā ieradies tikai pēcpusdienā. Otru auto vadījusi kāda sieviete.

Valsts policijas Rīgas reģiona pārvaldes Preses un sabiedrisko attiecību sektora vadītāja Sigita Pildava aģentūru LETA informēja, ka avārija notikusi 15.oktobrī ap plkst. 4, saduroties "Toyota Corolla" un "Volkswagen" (VW) automašīnām. VW vadīja 1954.gadā dzimusi sieviete, kura pēc ceļu satiksmes negadījuma ar dažādām traumām nogādāta slimnīcā. Savukārt "Toyotas" vadītājs negadījuma vietu atstāja. Viņš policijā pats pieteicies tikai 15.oktobra plkst.16, informēja Pildava.

Sākts kriminālprocess pēc Krimināllikuma (KL) 260.panta 1.daļas par ceļu satiksmes noteikumu pārkāpšanu, ja to izdarījusi persona, kas vada transportlīdzekli, un ja tās rezultātā cietušajam nodarīts viegls miesas bojājums ar veselības traucējumu vai vidēja smaguma miesas bojājums. "Varu apstiprināt, ka pašlaik ir ierosināts kriminālprocess, tomēr tā ir ierasta procedūra, jo kriminālprocess tiek ierosināts vienmēr, kad negadījumā tiek gūtas traumas. Pats esmu ticies ar šo sievieti, kura ir pastiepusi kakla skriemeļus, un viņa man atzina, ka pati izraisījusi negadījumu un ietriekusies priekšā braucošajā automašīnā," teica Simsons.

Viņš piebilda, ka pašlaik notiek lietas apstākļu izmeklēšana un policija galīgo atzinumu vēl nav paziņojusi.

Saskaņā ar KL 260.panta 1.daļu par vainīgu atzītu personu var sodīt ar brīvības atņemšanu uz laiku līdz diviem gadiem vai ar arestu, vai ar piespiedu darbu, vai ar naudas sodu līdz 60 minimālajām mēnešalgām, atņemot transportlīdzekļa vadīšanas tiesības uz laiku līdz pieciem gadiem vai bez tā.

Jau ziņots, ka šis nav pirmais negadījums kluba neilgajā vēsturē, kad hokejists iekļūst incidentā. 18.septembra naktī incidentā Vecrīgā bija iesaistīts "Dinamo" vārtsargs Edgars Masaļskis, kuram vēlāk tika konstatēts potītes lūzums.

Komentāri (56)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu