Latviešu meitenes ar žiguli piedalīsies rallijreidā Āfrikā (72)

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Šā gada nogalē divas latviešu meitenes dosies uz Āfriku, lai ar žiguli piedalītos rallijreidā, informēja sportistes. 27.decembrī uz Vāciju izlidos 20 gadus vecā Ieva Lāce un 21 gadu vecā Zane Laimiņa, lai pārstāvētu Latviju rallijreidā "Plimuta-Dakāra", kurā jāpiedalās ar mašīnām, kuru vērtība nepārsniedz 100 angļu mārciņas jeb 100 latus.

Meitenes sevi esot pierādījušas šajā rallijā jau pērn, kad veiksmīgi startējušas ar "Renault Clio", un ir pirmās meitenes no Latvijas, kas piedalījušās šajā sarežģītajā rallijā.

Šogad jaunās dāmas piedalīsies ar 1983.gada "2102 Lada" žiguli, un viņām līdzi dodas pasaules apceļotājs Jānis Vaišļa.

Meitenes joprojām ir jaunākās dalībnieces šā rallija vēsturē. Maršruts ved cauri Eiropas valstīm, kā arī Āfrikai, šķērsojot Maroku, Mauritāniju, Senegālu un Gambiju.

Šā gada 15.decembrī meitenes rīko atvadu pasākumu, preses konferenci "Viena nakts Āfrikā” Liepājā, rokkafejnīcā, ierašanās no plkst. 20.

Programmā paredzēti ritmi ar "Afroambient", cepta kamieļgaļa, uguns šovs, Āfrikas paražas un ēdieni, dalībnieku auto parāde.

Komentāri (72)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu