Felipe Masa: Viss spiediens ir uz Hamiltonu

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: EPA/AFI

"Ferrari" F-1 komandas pilots un pašreizējais kopvērtējuma vicelīderis Felipe Masa uzskata, ka pirms pēdējā sezonas posma viss spiediens ir uz britu Lūisu Hamiltonu no "McLaren-Mercedes" komandas.

Pirms svētdien paredzētās Brazīlijas "Grand Prix" izcīņas Hamiltons Masu apsteidz par septiņiem punktiem, un, lai pirmo reizi kļūtu par pasaules čempionu, britam ir nepieciešams finišēt tikai pirmajā piecniekā.

Tomēr arī pagājušajā gadā bija līdzīga situācija - pirms pēdējiem diviem posmiem Hamiltonam pār tuvākajiem sekotājiem bija 12 punktu pārsvars, bet finālā viņš par vienu punktu atpalika no cita "Ferrari" pilota Kimi Raikonena.

"Spiediens uz mani ir nulle," uzsvēra Masa. "Tiesa, lai iegūtu titulu, man ir jāstrādā daudz smagāk nekā Lūisam, tomēr mans plāns nedēļas nogalē ir daudz vienkāršāks nekā viņam."

"Man ir tikai un vienīgi jāuzvar. Pēc tam es varu domāt, kas viņam jāpaveic un cik punktus esam atguvuši," izteicās Masa, uzsverot, ka tic savas dzimtās valsts līdzjutējiem un ka viņu atbalsts sacīkstēs varētu būt ļoti noteicošs.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu