"Celtic" iekļūst UEFA Čempionu līgas astotdaļfinālā

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

UEFA Čempionu līgas futbolā astotdaļfinālā otrdien kā otrā komanda no D grupas iekļuva Glāzgovas "Celtic" no Skotijas. Pēdējā grupu turnīra kārtas spēlē "Celtic" izbraukumā ar 0:1 (0:0) piekāpās "AC Milan", tomēr nodrošināja sev vietu turnīra nākamajā kārtā.

Itālijas klubs jau pirms pēdējās kārtas bija iekļuvis turnīra astotdaļfinālā.

Otrajā D grupas spēlē Doņeckas "Šahtjor" savā laukumā ar 1:2 piekāpās portugāļu vienībai Lisabonas "Benfica", kas turpinās spēlēt UEFA kausa izcīņas turnīrā.

"Celtic" pietika ar neizšķirtu mačā Milānā, lai garantētu sev vietu astotdaļfinālā, toties "Šahtjor" futbolistiem bija jācer, ka "AC Milan" pārspēs "Celtic", bet pašiem ir jāuzvar "Benfica". Tādā gadījumā "Celtic" un "Šahtjor" būtu vienāds punktu skaits, bet otro vietu grupā ieņemtu "Šahtjor" komanda, jo tai ir labāki rezultāti savstarpējās spēlēs ar "Celtic".

D grupas kopvērtējumā pirmo vietu ar 13 punktiem ieņēma "AC Milan", bet ar deviņiem punktiem otro vietu izcīnīja "Celtic". Trešajā vietā ar septiņiem punktiem bija "Benfica", bet pēdējā palika "Šahtjor" vienība.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu