Tradicionālais Vaidavas kauss jau nākamajās brīvdienās

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: MK Ape arhīvs

Nu jau pavisam drīz, 22. maijā Apē, Arvīda Levana vārdā nosauktajā mototrasē kuplā skaitā pulcēsies motosportisti un līdzjutēji uz «43.Vaidavas kausa» izcīņu. Paredzams, būs spraigas cīņas par šo prestižo balvu, jo solījuši ierasties daudzi Latvijas un kaimiņvalstu spēcīgākie sportisti, TVNET pavēstīja «Motoklubs Ape» preses sekretāre Astra Binde.

«Vaidavas Kauss» šogad atkal apvienots ar Latvijas čempionātu solo motociklu klasēm. Skatītāji varēs vērot cīņas MX1, MX2, MX125, kā arī Veterānu, Senioru un Mini MX motociklu klasēs. Protams, neiztrūkstoši būs dalībnieku un skatītāju iecienītā «Zelta mopēds» balvas izcīņa. Arī šajā sacensību veidā šogad pirmo reizi notiks sešu posmu čempionāts, ar sākumu tieši Apē.

Sacensību plakāts

Kā aizvien, «Vaidavas kausā» gaidāmi jaunumi gan trasē, gan ārpus tās. Viens no jaunumiem būs tāds, ka arī sportisti iegādāsies ieejas biļetes, jo Latvijas Motosporta Federācija ir noteikusi jaunu kārtību Latvijas čempionāta apmeklējumam. Tā paredz, ka arī sportisti iegādājas ieejas biļetes, toties viņi ir atbrīvoti no dalības maksas sacensībām un, tāpat kā skatītāji, varēs laimēt tradicionāli vērtīgas balvas. Savukārt sestdienas vakarā sacensību līdzjutēji varēs atpūsties, ballējoties Apes tautas namā Moto Disko ritmos.

Organizatori - «Motoklubs Ape» aicina uz sacensībām arī visus iepriekšējo gadu Vaidavas Kausa laureātus! Viņiem arī šogad ieeja sacensībās (iepriekš gan piesakoties pie organizatoriem) būs bez maksas. Fanu teltī būs iespēja daudzus no viņiem satikt un iegūt autogrāfus uz jaunajiem plakātiem, kur nu jau pirmo reizi ierakstīts arī pērnā gada «Vaidavas kausa» uzvarētāja Dāvja Ivanova vārds.

Kura sportista vārds šogad pievienosies garajam uzvarētāju sarakstam? Tas noskaidrosies svētdien, 22. maijā, kad sportisti metīs izaicinājumu grūtajai, bet interesantajai Apes mototrasei. Pirmais starts tiks dots plkst. 11.30.

Vairāk informācijas - mājaslapā www.vaidavaskauss.lv.

Vaidavas kausa ieguvēji

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu