Open XCO Cup Latvia turpināsies Ogres Zilajos kalnos

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Šajā nedēļas nogalē, 15. maijā, Ogres Zilajos kalnos norisināsies Open XCO Cup Latvia 2 posms, kas ir arī velokrosa seriāla «Gruzis acī» 2. posms.

Gan pieredzējuši sportisti, gan entuziasti svētdien pulcēsies tūrisma, sporta un atpūtas kompleksā «Zilie kalni» (riteņbraucēju vidū populārs kā Ogres Zilie kalni), kur pie Dubkalnu karjera tiks dots starts XCO velokrosā.

«Gruža acī» organizētājiem, kā ogrēniešiem, ir liels prieks, ka ik gadu tūrisma, sporta un atpūtas komplekss «Zilie kalni» tiek pilnveidots un modernizēts, izveidojot labvēlīgu vidi visiem aktīvās atpūtas cienītājiem un nodrošinot arvien pilnīgāku servisu.

Zilo kalnu reljefs ir ideāli piemērots tieši krosa tipa sacensībām. «Gruža acī» trase ir izveidota dinamiska, iekļaujot visas interesantākās un tehniskākās takas, kur pieredzējuši sportisti cīnīsies, lai noskaidrotu, kurš ir tehniski meistarīgākais un ātrākais, bet entuziasti varēs pārbaudīt savas spējas. Trases apļa garums ir ~4 km, un braucējiem atkarībā no vecuma grupas būs jāveic vairāki apļi.

Tieši trases konfigurācijas dēļ sacensības ir ļoti interesantas skatītājiem, tāpēc ikviens interesents ir laipni aicināts vai nu piedalīties, vai atbalstīt braucējus.

Sacensībām iespējams pieteikties tiešsaistē: www.xco.lv, kā arī sacensību dienā to norises vietā.

«Open XCO Cup Latvia» sacensību nākamie posmi

15.05.2016. «Gruzis acī ’16» 2. posms, Ogres Zilie kalni

29.05.2016. XCO «Sigulda Cup 2016» UCI C2 (Open grupa)

23.07.2016. Kūku velokross 2016 – Kūku pagasts, Krustpils novads

20.08.2016. «Augstie kalni» XCO – Lizuma pagasts, Gulbenes novada dabas parks «Augstie kalni»

28.08.2016. Velokross «Sēlijas pērle 2016» – Gārsene, Aknīstes novads

18.09.2016. «Gruzis acī ’16» 3. posms, Riekstukalns, Baldone

02.10.2016. «Gruzis acī ’16» 4. posms, Priekuļi

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu