Montoijas debija "NASCAR Cup" beidzas neveiksmīgi

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Huana Pablo Montoijas debija "NASCAR Cup" sacensībās beigusies ar neveiksmi, kad pirmajās sacensībās viņa "Dodge Charger" automašīnu no aizmugures taranēja kāds no sāncenšiem. Tas notika 15 apļus pirms 267 apļus garās distances beigām.

Montoija startēja no 29. pozīcijas. Tomēr brīdī, kad bijušais pirmās formulas braucējs atradās 20. vietā, viņu taranēja sacīkšu veterāna Raiena Ņūmena automašīna. Pēc tam Montoijas mašīna ietriecās apmalē un aizdegās.

Tomēr Montoija, kurš pirms šā posma aizvadīja piecas sacīkstes ar zemāku kategoriju mašīnām, atzīst, ka ar katru braucienu viņš jūtas arvien labāk pie NASCAR stūres un saprotas ar Čipa Ganasi vadītās komandas mašīnu arvien labāk.

"Mēs pierādījām, ka varam nobraukt visu dienu, bet tas ir smags darbs. Kad es pievienojos Čipa komandai, es visiem pateicu, ka tas nebūs viegli," teica Montoija.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu