Hamiltons uzvar Ķīnas ''Grand Prix" (71)

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

F-1 pasaules čempionāta 17.posma - Ķīnas "Grand Prix" izcīņā - svētdien par uzvarētāju kļuva pašreizējais kopvērtējuma līderis brits Lūiss Hamiltons no "McLaren-Mercedes" komandas. Hamiltonam šī bija piektā uzvara šajā sezonā.

Otrajā vietā finišēja "Ferrari" komandas brazīliešu braucējs Felipe Masa, bet trešajā vietā palika pašreizējais pasaules čempions soms Kimi Raikonens no "Ferrari" komandas.

Lai kļūtu par pasaules čempionu Hamiltonam pēdējā posmā - Brazīlijas "Grand Prix" izcīņā - pēc divām nedēļām pietiks finišēt vismaz sestajā vietā.

Pasaules čempionāta kopvērtējumā vienu posmu līdz čempionāta noslēgumam pirmo vietu patlaban ieņem Hamiltons, kuram ir 94 punkti. Par septiņiem punktiem no viņa atpaliek Masa, bet trešajā vietā ar 76 punktiem ir Raikonens. Ceturtajā vietā ar 75 punktiem patlaban atrodas polis Roberts Kubica no "BMW-Sauber" vienības.

Komentāri (71)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu