Hamiltons ātrākais kvalifikācijā

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

F-1 pasaules čempionāta 16.posma - Japānas "Grand Prix" izcīņas - kvalifikācijā sestdien uzvaru izcīnīja "McLaren-Mercedes" komandas britu braucējs un čempionāta kopvērtējuma līderis Lūiss Hamiltons.

Labākajā mēģinājumā Hamiltons apli veica vienā minūtē un 18,404 sekundēs, izcīnot savu piekto "pole position" šajā sezonā.

Otro vietu kvalifikācijā izcīnīja pašreizējais pasaules čempions soms Kimi Raikonens no "Ferrari" komandas, kas no Hamiltona atpalika 0,240 sekundes.

Trešais palika otrs "McLaren-Mercedes" pilots soms Heiki Kovalainens, kas no sava komandas biedra atpalika 0,417 sekundes.

Ceturto vietu kvalifikācijā ieņēma divkārtējais pasaules čempions spānis Fernando Alonso no "Renault" vienības, piektais bija "Ferrari" komandas brazīliešu braucējs Felipe Masa, bet sešinieku noslēdza polis Roberts Kubica no "BMW-Sauber" komandas.

Pasaules čempionāta kopvērtējumā trīs posmus līdz čempionāta noslēgumam pirmo vietu patlaban ieņem Hamiltons, kuram ir 84 punkti. Par septiņiem punktiem no viņa atpaliek Masa, bet trešajā vietā ar 64 punktiem patlaban atrodas Kubica. Ceturtajā vietā ar 57 punktiem ir Raikonens.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu