Valters un Co aplauž "bukus" Gulbenē

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Latvijas Basketbola līgā par pārsteigumu ir parūpējusies Rīgas "ASK/Juniors" komanda, kas šodien izbraukumā negaidīti pārliecinoši pārspēja vienus no turnīra līderiem Gulbenes "Bumerangs/ASK".

Divu ASK komandu derbijā Valda Valtera vadītais Rīgas ASK fārmklubs šodien Gulbenē pārspēja "bumerangus" ar 104:80 un turnīra kopvērtējumā ar astoņām uzvarām pakāpās jau uz trešo vietu.

Gulbenes klubam šis bija tikai otrais zaudējums sezonā, tomēr vidzemnieki ar desmit uzvarām vēl aizvien saglabā otro vietu, taču vairs ne tik pārliecinošu.

Šī bija jau pirmā otrā apļa spēle. Ar 11 uzvarām 11 spēles LBL līderpozīcijas ieņem "Liepājas lauvas".

Pret "Bumerangs/ASK" rezultatīvākais "ASK/Juniors" kluba rindās ar 28 punktiem bija Rūjienas basketbola audzēknis Dairis Bertāns. 15 punktus uzvarai pievienoja Jānis Pozņaks, 14 - Artūrs Šenhofs. Zaudētājiem ar 27 punktiem izcēlās Jurijs Aleksejevs, 18 guva Rinalds Sirsniņš, 13 - Ingus Bankevics.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu