Milžu cīņas piecās dažādās kategorijās

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

18. oktobrī Liepājas Olimpiskajā centrā notiks gada lielākais boksa pasākumu Latvijā – "Milžu cīņas", kurās piedalīsies dažādi pasaulē slaveni cīkstoņi. Pasākumu ar savu klātbūtni pagodinās vairāki īpašie viesi – pasaules boksa leģenda Ernesto Hūsts (Ernesto Hoost), basketbolists Kaspars Kambala, kurš 2008. gadā debitēja profesionālajā boksā, svarcēlājs un olimpisko spēļu medaļu īpašnieks Viktors Šcerbatihs, kā arī Liepājas rokmūziķis Ivo Fomins.

Skatītājiem būs iespēja vērot aizraujošas cīņas piecās dažādās kategorijās – sieviešu, vīriešu, cīņu bez noteikumiem, K1 supercīņu un vakara kulmināciju – supercīņu boksā. Neizpaliks arī dažādi šova elementi – spilgtas cīkstoņu uznākšanas, grandiozs gaismas šovs, kā arī dejotāju un dīdžeju uzstāšanās. Šovā tiks iesaistīti arī pasākuma īpašie viesi Kaspars Kambala un Viktors Šcerbatihs. Pagaidām noslēpumā tiek turēts tas, ko ringā darīs slavenais rokmūziķis Ivo Fomins. Kopumā "Milžu cīņās" piedalīsies 12 sportisti no Latvijas, Igaunijas, Nīderlandes, Zviedrijas un Nigērijas, kā arī dalību MMA kategorijā ir apstiprinājis cīkstonis no Moldovas.

Par vakara kulmināciju tiek uzskatīta supercīņa boksā, kura notiks starp pieredzējušo latviešu bokseri Edgaru Kalnāru un Nigērijas bokseri, absolūto Āfrikas čempionu Frenklinu Egobi (Franklin Egobi) un pirmo reizi tiks izcīnīts Latvijas profesionālā boksa čempiona tituls svarā virs 90 kilogramiem. Jāatzīst, ka pretinieks latvietim būs ļoti spēcīgs, jo profesionālajā ringā aizvadījis 17 cīņas, no kurām zaudējis ir tikai divas. Jāņem vērā arī tas, ka Frenklina Egobi treneris ir leģendārais Džeimss Kuks (James Cook) – Eiropas čempions supervidējā svarā.

K1 supercīņa notiks starp Baltijas valstu čempionu kikboksā un pasaules čempionu taiboksā – Konstantīnu Gluhovu ("Lāčplēsis") un K1 leģendas Ernesto Hūsta audzēkni, pieckārtējo Eiropas čempionu Ešvinu Balraku (Ashwin Balrak).

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu