Cīrulis startēs Švarcenegera festivālā (6)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Latvijas Pauerliftinga federācija

Svētdien Ņujorkā ir noslēdzies pauerliftinga čempionāts profesionāļiem WPC versijā, kurā ceļazīmi dalībai "Arnold Clasic" atlētu festivālā lieliskā stilā nodrošināja latviešu spēkavīrs Ivars Cīrulis.

Čempionātā pavisam piedalījās divi Latvijas sportisti – bez dobelnieka Ivara Cīruļa - arī Edgars Rekšņa no Valmieras kluba "Spēka pasaule". Abi latvieši šajās sacensībās uzrādīja ļoti augstus rezultātus un kā līdzīgi cīnījās ar šī sporta veida spēcīgākajiem pasaules profesionāļiem.

Cīrulis svara kategorijā līdz 125 kg, pietupienos pacēla 430 kg, svaru stieņa spiešanā guļus 310 kg, bet svaru stieņa vilkmē no zemes 350 kg. Tas viņam garantēja tiesības 2007. gadā piedalīties leģendārā kultūrista, Holivudas zvaigznes un šobrīd Kalifornijas štata gubernatora Arnolda Švarcenegera rīkotajā sporta forumā "Arnold Clasic", kurā sekmīgi ir startējis arī pazīstamākais Latvijas spēkazars Raimonds Bergmanis.

Edgars Rekšņa svara kategorijā līdz 100 kg arī sasniedza augstvērtīgus rezultātus (350 kg, 250 kg un 330 kg), diemžēl ar to bija par maz, lai saņemtu ielūgumu startam "Arnold Clasic".

Komentāri (6)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu