«Rallijs Kurzeme» ierūcina Rietumu radio ēteru

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Rietumu radio kopā ar Statoil piedāvā ātruma festivāla «Rallijs Kurzeme» līdzjutējiem iespēju tā norisi klausīties radio ēterā.

6. un 7. maijā Liepājā norisināsies ātruma festivāls «Rallijs Kurzeme», kas tiešraidē tiks translēts Rietumu radio ēterā. Radio tiešraidēs varēsiet uzzināt gan rezultātus, gan sportistu intervijas no ātrumposmiem, gan arī ekspertu komentārus radio studijā. Tāpat Rietumu radio dzirdēsiet visu oficiālo informāciju no rallija centra, kā arī tiksiet informēti par izmaiņām rallija norisē.

Rallija norise radio ēterā būs līdzvērtīga sacensību vērošanai klātienē, atspoguļojot aktuālākos notikumus, sportistu un līdzjutēju emocijas. Abas rallija festivāla dienas Rietumu Radio studijā saimniekos Rietumu radio raidījumu programmu vadītājs Jānis Bumbulis un rallija profesionāļi, kuri ir patiesi rallija entuziasti.

Ierūcini savus radio skaļruņus un esi kopā ar Rallija radio – 105,8 FM Liepājā un tās apkārtnē.

Rietumu radio mājaslapa

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu