Galvanovskis: Netikām galā ar viņu tālmetieniem (1)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

"Skatoties tehniskajā protokolā, redzams, ka mūs pievīla metienu realizācija. Esam izmetuši gandrīz tikpat, cik viņi, bet trāpījuši daudz mazāk,'' pēc otrdien piedzīvotā zaudējuma 63:77 ULEB Eiropas līgas H grupas spēlē pret Itālijas augstākās līgas klubu "Lauretana Biella" atzina BK "Ventspils'' galvenais treneris Agris Galvanovskis.

''''Tāpat kā Itālijā, arī šodien netikām galā ar viņu tālmetieniem, lai gan zinājām, ka šī komanda ir tendēta uz metieniem no distances. Ja garie spēlētāji tika galā ar groza apakšu, tad mazajiem neizdevās nosegt viņu metējus. Protams, iemeta arī pāri rokām, bet bija tādas epizodes, kad spēlētāji līdz galam nenostrādāja aizsardzībā. Bija arī brīži, kad vajadzēja uzsist piezīmi, ja citādāk nevar tikt galā," kluba oficiālajā mājas lapā internetā savas komandas sniegumu komentēja Galvanovskis.

"Esmu apmierināts ar Sanda Buškevica ieguldījumu šajā spēlē, taču brīžiem komandas biedri negaidīja viņa piespēli un tad sanāca kļūdas," viņš sacīja. "Uznākot laukumā, viņš deva jaunu enerģiju komandai. Diemžēl spēlētāji negaida no viņa piespēles, kādas līdz šim neviens nebija dalījis. Basketbolisti izrādījās negatavi spēlēt kopā ar pieredzējušāku spēlētāju, bet gan jau pieradīs un gaidīs piespēles. Cepuri nost Sanda priekšā, ka viņš centās arī savākt komandu."

"Ventspilī ir talantīgi spēlētāji, bet tagad nācis klāt arī Buškevics, kuru pazīstu no Itālijas līgas spēlēm. Tas ir ļoti labs ieguvums komandai, bet par to uzzināju no jūsu vietējas televīzijas, kas rādīja preses konferenci. Mūsu uzdevums bija neļaut ventspilniekiem spēlēt ātru basketbolu, kas viņiem ir parocīgs. Tas arī izdevās, lai gan ceturtajā ceturtdaļā uz brīdi zaudējām, koncentrēšanos un mājinieki pietuvojās,'''' teica "Lauretana Biella" vadītājs Luka Beči.

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu