BK "Ventspils'' joprojām zaudē Eiropas līgā (10)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: bkventspils.lv

Ceturto zaudējumu tikpat spēlēs ULEB Eiropas līgā otrdien piedzīvoja Latvijas čempionvienība BK "Ventspils'', kas ar rezultātu 63:77 H grupas mačā atzina Itālijas augstākās līgas kluba "Lauretana Biella" pārākumu.

Ar spēles pirmajām minūtēm veiksmīgāk laukuma abos galos darbojās viesi, kuri pakāpeniski ieguva arvien stabilāku vadību. Ceturtdaļas vidusdaļā laukumā devās BK ''''Ventspils'''' jaunieguvums Sandis Buškevics, kurš savu karjeru sāka tieši šajā klubā, tomēr arī viņa sniegums mājinieku spēli uzlabot nespēja. Rezultāts pēc nospēlētām 10 minūtēm bija 20:13.

Spēles otrajā daļā ventspilnieki nespēja tikt galā ar Itālijas kluba ārējās līnijas spēlētājiem, kuri bieži guva punktus no tālās un pustālās distances, kā arī ar labām piespēlēm apgādāja garos spēlētājus. Noslēdzoties pirmajam puslaikam, "Lauretana Biella" pārsvars bija 42:28.

Līdzīgi kā abās iepriekšējās ceturtdaļās mačs ritēja arī trešajā desmitminūtē, un arī to ventspilnieki zaudēja ar 7 punktiem, pirms izšķirīgajiem notikumiem atrodoties iedzinēju lomā ar 42:63.

Ceturtajā ceturtdaļā laukuma saimnieki savu sniegumu uzlaboja, taču tas vairs neietekmēja šā mača likteni, kurš tika izšķirts trešajā trešdaļā. Galarezultātā Agra Galvanovska vadītā vienība piedzīvo ceturto zaudējumu četrās spēlēs - 63:77, kas pārvilka svītru kvalificēties turnīra nākamajai kārtai.

Par rezultatīvāko spēlētāju "Ventspils'''' komandā kļuva Jānis Strēlnieks, kurš guva 14 punktus, Artūrs Bērziņš guva 10 punktus, bet 9 punkti un 7 atlēkušās bumbas Ārona Petveja kontā.

Tikmēr uzvarētāju sastāvā 17 punktus guva Domeniks Kolmans, bet 13 punktus pievienoja Džo Smits. Katrai komandai ar apakšgrupas pretinieku jātiekas pa vienai reizei savā, kā arī viesu laukumā, un grupu galīgais izvietojums būs zināms pēc sešām spēlēm.

Nākamo spēli ULEB Eiropas kausa izcīņas turnīrā BK "Ventspils'''' aizvadīs nākamā gada 5. janvārī, kad viesos tiksies ar Bambergas ''''Brose Baskets'''' vienību.

Komentāri (10)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu