Znaroks paziņojis Krievijas izlases sastāvu pasaules čempionātam

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Sputnik/Scanpix

Oļegs Znaroks nosaucis Krievijas nacionālās hokeja komandas sastāvu dalībai pasaules čempionātā, kas piektdien sāksies Maskavā un Sanktpēterburgā, vēsta Krievijas Hokeja federācijas (RHF) mājas lapa.

28 dalībniekus viņš paziņoja īpašā preses konferencē. Astoņi hokejisti ir no Nacionālās hokeja līgas (NHL) klubiem, bet pārējie no Kontinentālās hokeja līgas (KHL) komandām.

Izlases kodolu veido Maskavas CSKA un Sanktpēterburgas SKA komandu pārstāvji, no kurām ir pa septiņiem hokejistiem. Sastāvā ir arī uzbrucējs Aleksandrs Radulovs, kam vienubrīd ar izlases vadību bija izveidojušās domstarpības.

Krievijas izlases sastāvs dalībai pasaules čempionātā

Vārtsargi: Sergejs Bobrovskis, Iļja Sorokins, Igors Šesterkins.

Aizsargi: Vjačeslavs Voinovs, Maksims Čudinovs, Antons Belovs, Deniss Deņisovs, Ņikita Zaicevs, Aleksejs Jemeļins, Aleksejs Marčenko, Viktors Antipins, Aleksejs Bereglazovs.

Uzbrucēji: Artēmijs Panarins, Aleksandrs Burmistrovs, Pāvels Dacjuks, Vadims Šipačevs, Jevgeņijs Dadonovs, Sergejs Širokovs, Sergejs Mozjakins, Sergejs Plotņikovs, Sergejs Kaļiņins, Aleksandrs Radulovs, Ivans Teļegins, Sergejs Andronovs, Romāns Ļubimovs, Daniils Apalkovs, Jegors Averins, Stepans Saņņikovs.

Znaroks Krievijas izlasi vada kopš 2014. gada. Viņam asistē Latvijas speciālists Harijs Vītoliņš.

Krievijas izlase spēlēs vienā apakšgrupā ar Latvijas valstsvienību. Abu komandu mačs gaidāms 9. maijā. Tāpat Krievijai jātiekas ar Zviedriju, Čehiju, Šveici, Norvēģiju, Dāniju un Kazahstānu.

Pasaules čempionāts notiks no 6. līdz 22. maijam.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu