«Open XCO Cup Latvia» pirmajā posmā uzvar Mārtiņš Blūms

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Pagājušās nedēļas nogalē norisinājās «Open XCO Cup Latvia» pirmais posms, kas vienlaicīgi ir arī velokrosa «Gruzis acī» 1. posms – vienas no tehniskākajām un grūtākajām MTB sacensībām Latvijā.

Sacensības norisinājās Siguldas sporta un aktīvās atpūtas centrā, pie kura ir izveidota speciāla MTB XCO trase, kur ir iekļauti stāvi kāpumi, tehniski nobraucieni, izvietoti dažādi šķēršļi, kā arī Latvijā vienīgais akmens dārzs, kuru šķērsojot nepieciešamas labas tehniskās iemaņas. Trases apļa garums bija 4,6 km, kur vīru elites grupai bija jāveic 6 apļi. Šāda tipa trases ir interesantas gan pašiem sportistiem, gan skatītājiem.

Šoreiz uz starta līnijas stājās gan pieredzējuši sportisti, gan amatieri, kā arī daži jauni dalībnieki, kas šāda veida sacensībās savus spēkus pārbaudīja pirmo reizi.

Aizraujoša cīņa izvērtās Elites grupā starp ZZK un Sportlife.lv komandām, kur pēdējos apļos vadībā izvirzījās un beigās arī uzvaru izcīnīja Mārtiņš Blūms no ZZK, otrajā vietā Matīss Preimanis no Sportlife.lv un kā trešais finišēja Arnis Pētersons no ZZK komandas.

Sacensībās startēja arī dalībnieki no Igaunijas, RATTABAAS komandas, izcīnot 1. un 2. vietu savā vecuma grupā.

Nākamais «Open XCO Cup Latvia» posms norisināsies jau pēc divām nedēļām, 15. maijā, Ogres Zilajos kalnos, kad startēs XCO velokrosa «Gruzis acī» 2. posms.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu