Kulthārds: Šūmahers varētu braukt "McLaren" komandā (13)

LETA/AFP
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Pēc gada pārtraukuma septiņkārtējais F-1 pasaules čempions varētu atsākt sportista karjeru, ieņemot brīvo pilota vietu "McLaren-Mercedes" komandā, uzskata skotu braucējs Deivids Kulthārds.

Otrdien Šūmahers, braucot ar "Ferrari", piedalījās testu braucienos Barselonas trasē un sasniedza labāko apļa laiku. Veicot 64 apļus ar "F2007" mašīnu, viņš pārspēja "Ferrari" testu braucēju Luku Badoeru, kurš ieņēma otro vietu.

Šūmahers pie F-1 bolīda stūres nebija sēdies kopš 2006.gada Brazīlijas "Grand Prix" izcīņas, pēc kuras leģendārais vācietis beidza pilota karjeru.

"Nevienam nevajadzētu šaubīties par Mihaela braukšanas spējām šobrīd," trešdien vācu laikrakstam "Bild" teica "Red Bull" komandas pilots Kulthārds. "F-1 sacensībās viņš varētu atgriezties jebkurā laikā, kad vien gribētu. Ja "McLaren" nepieciešams pilots, Mihaels būtu lielisks risinājums."

Arī Badoers bija pārsteigts par Šūmahera sniegumu trasē.

"Tas ir neticami, kā Mihaels joprojām spēj braukt. Šķiet, ka ārpus trases viņš bijis tikai vienu dienu, bet patiesībā ir pagājis jau gads. Mihaels noteikti ir ātrākais braucējs pasaulē."

Tomēr pats Šūmahers noliedz, ka varētu atgriezties pilnā sacīkšu režīmā, jo priekšroku dod laika pavadīšanai kopā ar ģimeni, nevis nepārtrauktai sacensību spriedzei.

"Ceru, ka pirmssezonas sagatavošanās periodā varēšu palīdzēt "Ferrari" komandai. Testa braucieni bija lieliska izklaide, un mazliet es pēc tā visa ilgojos. Bet manu atgriešanos F-1 sacensībās nav vērts pat apspriest," atzina Šūmahers.

"Pols Makartnijs nekad neaizmirst, kā sacerēt labu mūziku, un Mihaels nekad neaizmirsīs, kā ātri vadīt mašīnu," beigās piebilda Kulthārds.

Komentāri (13)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu