Uzvaras Kuzminai un Marcinkēvičai

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

"Challenger" un "Future" kategorijas turnīru pirmās kārta otrdien ir pārvarējušas Latvijas tenisistes, attiecīgi Irina Kuzmina un Diāna Marcinkēviča.

Latvijas otrā rakete Kuzmina šodien Helsinku "Challenger" turnīra pirmajā kārtā ar 6-4, 6-4 uzvarēja ar sesto numuru izsēto Francijas tenisisti Irenu Pavloviču (225. vieta WTA rangā).

Latvijas tenisiste, kas pasaules klasifikācijā šobrīd ieņem 319. vietu, pārī ar ukrainieti Irinu Burjačoku piedalīsies arī dubultspēlē.

Tikmēr jau otrajā "Future" turnīrā pēc kārtas pirmo kārtu pārvarējusi Diāna Marcinkēviča. Otrdien Grieķijas pilsētā Mitilini notiekošajā turnīrā viņa ar 6-2, 6-0 uzvarēja Jeļizavetu Solajevu no Krievijas.

Pagājušajā nedēļā 16 gadus vecā Marcinkēviča pirmo reizi karjerā aizkļuva līdz "Future" turnīra pusfinālam un nopelnīja pirmo ieskaites punktus karjerā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu