Gulbis revanšējas Ančičam (9)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: EPA/AFI

Francijas pilsētā Mecā notiekošā "Open de Moselle" ATP kategorijas tenisa turnīra pirmajā kārtā, Latvijas pirmā rakete Ernests Gulbis šodien uzvarēja ar astoto numuru izsēto horvātu Mario Ančiču, kurš ATP rangā šobrīd ieņem 30. vietu.

Abi tenisisti jau bija tikušies 2006. gada Sanktpēterburgas ATP turnīra pusfinālā, kad Gulbis ar 2-6, 3-6 piekāpās tobrīd favorīta statusā esošajam horvātam. Gulbim tas bija karjeras pirmais ATP turnīrs.

Šodien, abu tenisistu otrās spēles pirmajā setā Gulbis bija vadībā ar 5-2, tomēr izsēja pārsvaru un pie rezultāta 5-5 Ančičam bija pat četras "breikbumbas", kas tomēr palika neizmantotas. Taibreikā Gulbis izcīnīja pārliecinošu uzvaru ar 7-6 (7:3).

Otrajā setā risinājās līdzīga cīņa, līdz septītajā geimā Gulbim izdevās lauzt Ančiča servi un panākt 4-3 savā labā. Nākamajā geimā mūsu tenisists guva vēl vienu punktu ar savu servi (5-3), visā setā uzvarēja ar 6-4 un līdz ar to iekļuva turnīra nākamajā kārtā!

Tur pasaules 50. raketes pretinieks būs Serbijas otrā rakete Janko Tipsarevičs, kurš līdzīgā veidā šodien ar 7-6 (7:5), 7-5 uzvarēja francūzi Džeremiju Šardī. Tipsarevičs pasaules rangā patlaban ieņem 43. vietu.

Komentāri (9)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu