Rīgas ''VEF'' un ''Streetbasket'' aicina piedalīties Donoru dienā

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

21.decembrī plkst.11.00-15.00 pie Dailes teātra basketbola klubs ''VEF Rīga'' sadarbībā ar biedrību ''Streetbasket'' aicina piedalīties Valsts asins donoru centra rīkotajā Donoru dienā.

Brīvprātīgi ziedot asinis jau ir kļuvis par vefiešu tradīciju, kas iedibināta kluba atjaunošanas pirmajā sezonā, šogad ''''VEF'''' - kluba sponsori, atbalstītāji, valdes locekļi un spēlētāji - piedalīsies Donoru dienā jau trešo reizi.

''''Darīt labus darbus ir mūsu pienākums, īpaši, ja tādējādi varam palīdzēt kādam, kas nonācis nelaimē. Mēs jau trešo gadu piedalāmies Donoru dienā, tāpēc ka ziedot asinis uzskatām par veselu cilvēku atbildību. Būsim priecīgi, ja ar savu rīcību kļūt par asins donoriem pamudināsim arī līdzcilvēkus. Īpašs paldies par atsaucību mūsu draugiem no ''''Streetbasket'''', sacīja ''''VEF Rīga'''' direktore Laila Spaliņa.

Šogad, lai palīdzētu nodrošināt slimnīcām nepieciešamo pieprasījumu un, iespējams, kādam izglābtu dzīvību, aicinājumam ziedot asinis atsaukusies arī biedrība ''''Streetbasket''''.

''''Palīdzība sabiedrībai, veidojot sportiskus un veselību veicinošus pasākumus, ir mūsu ikdiena. Tomēr donoru kustībā ''''Streetbasket'''' un jauniešu organizācija ''''Avantis'''' iesaistīsies pirmo reizi. Nav šaubu, ka arī mums tāpat kā ''''VEF Rīga'''' līdzdalība Donoru dienā kļūs par tradīciju,'''' teica ''''Streetbasket'''' dibinātājs Raimonds Elbakjans.

Visi, kas 21.decembrī ziedos asinis VADC rīkotajā izbraukumā pie Dailes teātra, pateicībā par atsaucību saņems ielūgumus uz 22.decembra Rīgas ''''VEF'''' Baltijas Basketbola līgas Elites grupas spēli pret basketbola klubu ''''Valmiera''''.

Plašāka informācija, kas jāzina asins donoriem, pieejama mājas lapā www.donors.lv un www.vefriga.com pie ziņas par Donoru dienu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu