Kulda spēlē, Sprukts uz fārmklubu

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Par vietu NHL komandas Atlantas "Trashers" rindās turpina cīnīties latviešu aizsargs Artūrs Kulda, kurš svētdien piedalījās pārbaudes spēlē pret Stenlija kausa čempioniem Detroitas "Red Wings". Tajā pašā laikā uz fārmklubu līdzīgi kā Mārtiņš Karsums, ir nosūtīts vēl viens Latvijas valstsvienības uzbrucējs Jānis Sprukts.

Artūrs Kulda svētdien "Tarshers" komandas rindās aizvadīja ilgāko spēles laiku - 22 minūtes un 45 sekundes - mačā ar "Red Wings", kurā "dzeņi" kapitulēja ar 0:4.

Kulda šajā spēlē bloķēja divus pretinieku metienus un spēli noslēdza ar negatīvu lietderības koeficientu -1. Pēc vairākām pārbaudes spēlēm "Trashers" debitantu komandā, šī viņam bija pirmā spēle galvenās komandas rindās.

Bez NHL komandu sastāvos stabilu vietu ieņemošajiem Raita Ivanāna un Kārļa Skrastiņa, Kulda ir pēdējais no latviešiem, kam vēl ir izredzes nostiprināties NHL.

Floridas "Panthers" svētdien pēcspēles metienu sērijā ar 2:3 zaudēja Monreālas "Canadiens". Skrastiņš spēlēja 21 minūti, kuras laikā pielietoja trīs spēka paņēmienus un bloķēja divus metienus. Lietderības koeficients - neitrāls.

Sprukts uz ledus pavadīja 13 minūtes, kuru laikā izdarīja vienu metienu, uzvarēja četros iemetienos no 13 un spēli noslēdza ar neitrālu lietderības koeficientu.

Uzreiz pēc spēles 26 gadus vecais Sprukts tika nosūtīts uz Panthers" fārmklubu, Amerikas Hokeja līgas vienību Ročestras "Americans", kur pagājušajā sezonā guva 18 vārtus, izdarīja 41 rezultatīvu piespēli un tika atzīts par kluba vērtīgāko spēlētāju.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu