Mercedes GP Šūmaheram piedāvās septiņus miljonus eiro (33)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/LETA

Mercedes GP ir gatava septiņkārtējam F1 čempionam Mihaēlam Šūmaheram algā maksāt septiņus miljonus eiro, ja viņš piekristu būt Niko Rosberga pārinieks komandas sastāvā nākamajā sezonā. Par to vēsta vācu izdevums Bild.

Kā vēsta Bild, piedāvājumu Šūmaheram komanda izteiks tuvākajā laikā, tiesa gan, tā iznākums ir miglā tīts, jo summa nav no lielākajām. Pēc Bild informācijas, Ross Brons (Brwan GP, tagad - Merecedes GP) tādu pašu summu piedāvājis pašreizējam F1 pasaules čempionam Džensonam Batonam, taču viņš izvēlējies pāriet uz McLaren Mercedes vienību.

Piedevām savas karjeras laikā Ferrari vienības sastāvā Šūmahers pelnīja līdz pat 35 miljoniem eiro gadā, savukārt pēc aktīvo autosportista gaitu beigšanas kā Ferrari vienības konsultants Šūmahers saņēma 5 miljonus eiro gadā.

Tai pašā laikā trīskārtējais F1 čempions Nikijs Lauda, kurš pie titula divas reizes ticis, Ferrari vienības sastāvā un vienu reizi McLaren vienības sastāvā, norāda, ka nauda Šūmahera gadījumā nav noteicošais faktors - pēc austriešu veterāna teiktā, svarīgāk ir, vai Mercedes spēs Šūmaheru ieintriģēt un vai piedalīšanās sacensībās vācieti vēl interesē.

Mercedes GP izpilddirektors Niks Frajs tikmēr izteicies, ka vecums sportā nav šķērslis un citos sporta veidos ir pierādīts, ka 40 vai 41 gadus vecs sportists var būt līdzvērtīgs gados krietni jaunākiem censoņiem. Tādējādi pastāv iespēja, ka par 24 gadus vecā Niko Rosberga kolēģi 2010.gadā kļūst Šūmahers, kurš 3.janvārī svinēs 41.dzimšanas dienu. Ja šāds scenārijs realizētos, Šūmahers varētu kļūt par pirmo čempionu - četrdesmitgadnieku F1 vēsturē.

Komentāri (33)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu