Spaleti iecelts par "Zenit" galveno treneri

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/LETA

Itālijas speciālists Lučāno Spaleti ceturtdien apstiprināts par Krievijas premjerlīgas futbola kluba Sanktpēterburgas "Zenit" galveno treneri, vēsta kluba oficiālā mājas lapa internetā.

Bijušais Itālijas augstākās līgas kluba "AS Roma" galvenais treneris ar klubu noslēdzis trīs gadu kontraktu.

Par galveno uzdevumu Sanktpēterburgas kluba vadība 50 gadus vecajam trenerim izvirzījusi atgriezt komandu Krievijas čempiona tronī, kā arī veiksmīgi startēt Eirokausos.

Aizvadītajā sezonā "Zenit'''' Krievijas čempionātā izcīnīja bronzas medaļas, bet, kā zināms, par čempioniem kļuva Kazaņas "Rubin'''', kas turnīra tabulā Sanktpēterburgas vienību apsteidza par deviņiem punktiem.

Spaleti savas karjeras laikā ir divas reizes nosaukts par Itālijas gada labāko treneri.

Jau ziņots, ka 10. augustā Sanktpēterburgas "Zenit" no galvenā trenera amata atstādināja pazīstamo Nīderlandes speciālistu Diku Advokātu, kurš šonedēļ kļuva par Alkmāras AZ vadītāju. Savukārt līdzšinējais galvenais "Zenit'''' treneris Anatolijs Davidovs izteicis vēlmi palikt strādāt kluba sistēmā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu