Minhenē noskaidros Čempionu līgas pirmo finālistu

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/LETA

UEFA Čempionu līgas pusfināla atbildes spēlē šodien Vācijas bundeslīgas čempioni Minhenes «Bayern» uzņem Spānijas vienību Madrides «Atletico». Spēle Minhenē sāksies plkst. 21.45 pēc Latvijas laika, un tiešraidē to translēs televīzijas kanāls «Viasat Sport Baltic».

Abu komandu pirmajā spēlē pirms nedēļas «Atletico» savā laukumā guva uzvaru ar rezultātu 1:0, sagādājot «Bayern» futbolistiem pirmo zaudējumu pēdējās 12 spēlēs. Tāpat sestdien «Bayern» bundeslīgas mačā nospēlēja neizšķirti 1:1 ar Menhengladbahas «Borussia», nespējot priekšlaicīgi garantēt titulu.

Paredzams, ka šajā mačā «Bayern» sastāvā laukumā varētu atgriezties iepriekš traumētais Franks Riberī, bet «Bayern» komandai noteikti būs jāiztiek bez Nīderlandes izlases futbolista Arjena Robena un Holgera Badštūbera.

Iepriekšējās divas sezonas Minhenes klubs Čempionu līgā zaudēja tieši pusfināla stadijā un abas reizes ceļu uz finālu viņiem aizšķērsoja Spānijas klubi. Pirms diviem gadiem «Bayern» divu spēļu summā cieta sagrāvi pret Madrides «Real», bet pērn viņus apstādināja «Barcelona». Abas reizes uzvaras guvušās komandas vēlāk kļuva par čempionēm.

Tikmēr «Atletico» sestdien Spānijas čempionātā ar 1:0 savās mājās pārspēja Madrides «Rayo Vallecano» un turpina cīnīties par titulu, bet otrdienas mačā viņiem varētu palīdzēt arī iepriekš traumētais aizsargs Djego Godins.

«Daži cilvēki saka, ka esam aizsardzības stila komanda, tomēr mūsu mērķis Minhenē ir uzbrukt un gūt vismaz vienus vārtus,» izteicies «Atletico» galvenais treneris Djego Simeone.

Otras pusfināla sērijas pirmajā mačā Mančestras «City» nospēlēja 0:0 ar Madrides «Real». Līdz ar to joprojām ir augsta iespējamība, ka otro reizi trīs gadu laikā UEFA Čempionu līgas finālā spēlēs divas Madrides komandas. Tāpat finālā iespējams duelis starp spāņu speciālista Hosepa Gvardiolas esošo un nākamo vienību - «Bayern» galvenais treneris Gvardiola pēc sezonas pievienosies «City» rindām.

UEFA Čempionu līgas izslēgšanas spēlēs, izņemot finālu, uzvarētājs tiek noskaidrots divu spēļu summā.

Čempionu līgas fināls 28.maijā norisināsies «San Siro» stadionā Milānā.

Pērn par UEFA Čempionu līgas titula ieguvēju kļuva «Barcelona», kas finālā ar 3:1 pieveica Itālijas klubu Turīnas «Juventus».

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu