Baltkrievijas tukšā trešdiena

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Baltkrievijas atklāto hokeja meistarsacīkšu ekstralīgā zaudējumus vakar piedzīvoja visas četras Latvijas komandas. Vissāpīgāko neveiksmi piedzīvoja "Rīga 2000", kas jau gandrīz uzvarētā spēlē tomēr pamanījās zaudēt Mogiļevas "Himvolokno".

Spēles sākumā panākuši iespaidīgo 3:0, pēc diviem periodiem esot vadībā ar 4:2, bet divarpus minūtes pirms beigām ar 4:3, "Rīga 2000" savā laukumā ar 4:5 tomēr zaudēja "Himvolokno" vienībai...

Tā vietā, lai turnīra tabulā pakāptos uz trešo vietu, tagad jāsamierinās ar desmit punktiem un septīto vietu. Pa vieniem vārtiem rīdzinieku labā vakar guva Raimonds Daņiličs, Toms Zeltiņš, Edgars Brancis un Gints Meija.

Nostiprināt savas pozīcijas turnīra tabulas galvgalī neizdevās vēl nesenajiem līderiem "Liepājas metalurgs", kas izbraukumā ar 1:4 piekāpās turnīra lejasgala komandai "Vitebsk". Spēles rezultātu gan atklāja ekstralīgas labākais snaiperis Edijs Brahmanis, tomēr tas izrādījās pirmais un vienīgais liepājnieku panākums šajā spēlē. "Metalurgi" ar 13 punktiem tagad ir atkāpušies uz trešo pozīciju.

Ar sešiem gūtajiem vārtiem Brahmanis kopā ar "Himvolokno" uzbrucēju Vladimiru Maleviču dala pirmo vietu vārtu guvēju konkurencē, savukārt pēc sistēmas vārti plus piespēle ieņem desmito vietu ar septiņiem punktiem (6+1).

Turnīra līderpozīcijas ar 17 punktiem saglabā Minskas "Junostj", kas trešdien viesos ar 7:3 pārspēja Daugavpils "Latgali". Daugavpiliešu labā pa vieniem vārtiem guva Dmitrijs Beresņevs, Aleksandrs Terentjevs un Vitālijs Pavlovs. Ar sešiem punktiem latgalieši kopvērtējumā saglabā 12. vietu.

Zaudējumu vakar piedzīvoja arī "ASK/Ogre", kas viesos ar 1:4 piekāpās Novopolockas "Himik-SKA". Arī šajā spēlē rezultātu atklāja Latvijas komanda, kad precīzs metiens padevās veterānam Andrejam Ignatovičam. Ar trīs punktiem Ogres klubs turnīra tabulā ieņem priekšpēdējo - 13. vietu.

Ar kārtējo iemesto ripu vakar izcēlās arī Kaspars Saulietis, kurš savas komandas Žlobinas "Metallurg" labā guva vārtus spēlē ar Bobrujskas "Šiņņik" tomēr pēcspēles metienu sērijā "metalurgi" atzina pretinieku pārākumu ar 2:3. Žlobinas vienība ar 11 punktiem kopvērtējumā šobrīd ieņem sesto pozīciju.

Saulietim šie bija piektie vārti sezonā, un ar astoņiem punktiem (5+3) rezultatīvāko spēlētāju konkurencē viņš dala trešo līdz otro vietu visā ekstralīgā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu