Spartaks aptur Dinamo skrējienu (94)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ilmārs Znotiņš, Dinamo Rīga

Pēc četru uzvaru sērijas pirmo zaudējumu Kontinentālās hokeja līgas turnīrā šodien piedzīvoja Rīgas "Dinamo", kas Maskavā ar 1:5 piekāpās vietējai "Spartak" komandai. Piektdien, izbraukuma tūres pēdējā spēlē rīdzinieki mērosies spēkiem ar Čehovas "Vitjaz".

Pēc pirmās trešdaļas uzvaru sērijas pagarinājums līdz piecām šķita reāls (0:1), bet pēc spēlētām 40 minūtēm uz tablo dega jau diezgan nepatīkamais 1:4.

Otrās trešdaļas 17. minūtē vienīgos vārtus "Dinamo" labā pēc Oļega Sorokina un Aleksandra Ņiživija piespēlēm guva kanādietis Marks Hartigans.

Spēles rezultātu pirmā perioda 13. minūtē, raidot ripu Sergeja Naumova sargātajos vārtos, atklāja Sergejs Akimovs. Labas iespējas gūt vārtus bija ar dinamiešiem, taču Rodrigo Laviņa mestā ripa lidoja līdzās vārtu stabam, savukārt cita aizsarga Kristapa Sotnieka izgājiens viens pret vienu atdūrās pret "Spartak" čehu vārtsargu Martinu Pruseku.

Otrās trešdaļas pirmajā pusē astoņu minūšu intervālā mājinieki guva vēl trīs vārtus un spēles liktenis praktiski bija izlemts - ceturtajā minūtē Naumovu pārspēja Aleksejs Akifjevs, devītajā minūtē Ivans Baranka skaitliskajā vairākumā panāca 3:0, bet 12. minūtē Eduards Levandovskis "Spartak" pārsvaru palielināja jau līdz 4:0.

Pēdējā iespēja kaut ko glābt bija trešā perioda ceturtajā minūtē, kad Miķelis Rēdlihs vienatnē izgāja uz "Spartak" vārtiem, taču nespēja apspēlēt Pruseku.

Punktu mājinieku uzvarai 59. minūtē pielika Maksims Ribins - 5:1.

KHL kopvērtējumā "Dinamo" ar 17 punktiem pēc šīsdienas spēles ieņem astoto vietu. Par vienu punktu vairāk tagad ir "Spartak" vienībai.

Citās spēlēs Maskavas CSKA ar 3:2 uzvarēja Maskavas "Dinamo", savukārt Minskas "Dinamo" viesos ar 2:0 pieveica Latvijas hokejistu nākamos pretiniekus "Vitjaz".

Komentāri (94)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu