TTT ar mainīgām sekmēm Druskininkos

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFI

Latvijas sieviešu basketbola līgas čempionvienība Rīgas TTT Lietuvas kūrortpilsētā Druskininkos aizvadījusi divas pārbaudes spēles, gatavojoties jaunajai sezonai.

15 punktus gūstot Krievijas leģionārei Jeļenai Kitizinai, TTT otrdien sīvā cīņā ar 53:57 zaudēja Krievijas superlīgas vienībai Kurskas "Dinamo". Pa desmit punktiem mūsu komandas labā guva Aija Brumermane un baltkrieviete Tatjana Troina.

Šodien TTT mērojās spēkiem ar trešo spēcīgāko Lietuvas komandu Kauņas "Laisve" un guva pārliecinošu uzvaru ar 91:50. 17 punktus uzvarētāju labā guva viena no Latvijas nacionālās komandas līderēm Ieva Kubliņa, pa 14 punktiem Brumermanai un Ditai Krūmbergai, savukārt pa 13 sameta Troina un igauniete Merike Andersone.

Ceturtdien TTT mērosies spēkiem ar Ukrainas vienību Dņepropetrovskas "Dņepr", savukārt piektdien un sestdien notiks pusfinālu un finālspēles.

TTT pagaidām spēlē bez amerikānietes Esense Kārsones un brazīlietes Natālijas Burjanas.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu