Rīgas "Dinamo'' hokejisti piedalīsies glezniecības meistarklasē

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

No 12. līdz 19. decembrim Rīgas "Dinamo'' hokejisti un galvenais treneris Jūliuss Šuplers piedalīsies mākslinieku Jāņa Anmaņa un Ludmilas Kolomenskas glezniecības meistarklasē, kas tiks veikta kā Ziemassvētku labdarības akcija ar mērķi atbalstīt jaunos Latvijas glezniecības talantus.

Rīgas "Dinamo'''' hokejisti un komandas galvenais treneris abu mākslinieku uzraudzībā demonstrēs savu talantu glezniecības jomā, parādot to, ka meistarīgi prot rīkoties ne tikai ar hokeja nūju, bet arī ar otu un krāsām. Hokejistu radītie darbi tiks publiskai apskatei izlikti ''''Arēnā Rīga'''' no 25. decembra plkst. 15:00, kā arī būs apskatāmi kluba oficiālajā mājas lapā – www.dinamoriga.eu.

Savukārt 29. decembrī plkst. 17.00 ''''Arēnā Rīga'''' pirms Rīgas "Dinamo'''' un Maskavas CSKA spēles notiks šo darbu izsole, kurā visi iegūtie līdzekļi tiks ziedoti jauno, talantīgo mākslinieku atbalstam, bet nepārdotie darbi paliks Rīgas "Dinamo'''' rīcībā.

Meistarklases hokejistiem notiks vairākās grupās, un pirmā no tām notiks jau sestdien, 12. decembrī, Inbox.lv ledus hallē Piņķos, un tajā piedalīsies Jūliuss Šuplers, Marsels Hosa, kā arī citi leģionāri.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu