Slakteris cīnīsies par F2 čempiontitulu

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

No 13. līdz 18. decembrim Apvienotajos Arābu Emirātos (AAE), Fudžeriā 20 komandu piloti sacentīsies par F2 2009. gada Pasaules čempiona titulu. Īsajā laika posmā norisināsies gan trešais, gan pēdējais – ceturtais sacensību posms. Arī ''Riga Powerboat Team'' komandas pilots Uvis Slakteris stāsies pretī pasaules līmeņa grandiem, lai cīnītos par prestižo sacensību uzvarētāja godu.

Pašlaik Slakterim kopvērtējumā ir ceturtā vieta, kuru viņš ieņem ar 18 punktiem. Pirmo vietu dala divi piloti – trīskārtējais pasaules čempions brits Kolin Dželfs (Colin Jelf) un itālis Alekss Karella (Alex Carella) ar 20 punktiem, trešajā vietā atrodas Johans Koenradi (Johan Coenradi) no Nīderlandes ar 19 punktiem. Šādus rezultātus piloti nodrošinājuši sev pēc diviem iepriekšējiem posmiem Bahreinā un Ēģiptē.

Parasti sacensību dalībnieki Apvienotajos Arābu Emirātos var justies kā cepetis cepeškrāsnī. Svelme un mitrais gaiss nav pielūdzami, taču šoreiz būs savādāk. Salīdzinoši vēsais decembra laiks nenomocīs pilotus līdz bezsamaņai. Tas ļaus saglabāt koncentrēšanos un sniegt labākos iespējamos rezultātus. Šīs būs aizraujošas un sīvas sacensības ne tikai tāpēc, ka piloti ir savā labākajā formā, bet arī tāpēc, ka šie ir pēdējie soļi līdz čempionāta finiša līnijai. Neviens nav gatavs piekāpties, un cīņa par katru centimetru ir ar sakostiem zobiem.

Slakterim līdz līdera pozīcijām pietrūkst tikai divi punkti, un viņš ir apņēmības pilns cīnīties līdz pēdējam. Netraucēs ne iepriekšējās sacensībās gūtās nopietnās traumas, ne Ēģiptes posma saplosītais motors.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu