Bokseris Kalnārs aizvadīs cīņu pret Taisonu nokautējušo Viljamsu

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/LETA

Latvijas bokseris Edgars Kalnārs sestdien Rīgā boksa turnīrā «All For The Victory» smagajā svarā tiksies ar savulaik boksa superzvaigzni Maiku Taisonu nokautējušo britu Deniju Viljamsu, kuru pirms trīs gadiem ļoti pārliecinoši pieveica Latvijas labākais bokseris Mairis Briedis.

Viljamss pirms 12 gadiem sensacionāli uzvarēja Taisonu un togad arī cīnījās par Pasaules Boksa padomes (WBC) čempiona jostu, piekāpjoties slavenajam ukrainim Vitālijam Kļičko. Taču

pēdējos gados veterāns Viljamss, kuram jau ir 42 gadi, iepriekšējo spožumu nav spējis saglabāt,

biežāk piedzīvojot zaudējumus. Tiesa, iepriekšējās divās cīņās, kas tika aizvadītas pērn, Viljamss ir uzvarējis divus mazpazīstamus čehu bokserus.

Pirms trīs gadiem cīņa ar Briedi britu bokserim beidzās krietni priekšlaicīgi, jo otrajā raundā viņš četras reizes nokļuva nokdaunā un tiesnesis cīņu apturēja.

Arī Kalnārs pēdējās cīņas aizvadījis pērn, piedzīvojot septiņus zaudējumus astoņos mačos.

Kalnāra un Viljamsa cīņa sestdien būs galvenā nagla boksa vakarā, kas norisināsies «Radisson Blu Latvija» viesnīcā.

Tāpat cīņu aizvadīs liepājnieks Zaurs Sadikovs, kurš tiksies ar Krievijas bokseri Petrosu Anaņjanu, un notiks vēl vairākas cīņas, kurās pārsvarā boksēsies Krievijas sportisti, taču ringā kāps arī Latvijas pārstāvji Vladislavs Davidaitis un Andrejs Loginovs.

Boksa vakars sestdien sāksies plkst.18, un tā apmeklēšanai nepieciešami ielūgumi, kurus bez maksas var saņemt viesnīcā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu