Pret Moldovu bez Gulbja (2)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFI

Kā noskaidrojās šodien Madridē notikušajā izlozē, Deivisa kausa izcīņas Eiropas-Āfrikas zonas otrās grupas pirmajā spēlē Latvijas valstsvienība 2009. gadā martā izbraukumā mērosies spēkiem ar Moldovas tenisistiem.

Pretinieks ir visnotaļ uzvarams, jo Moldovas pirmā rakete Andrejs Gorbans ATP reitingā ieņem 374. vietu, kamēr otrs labākais tenisists Radu Albots ierindojas 914. pozīcijā.

Tomēr mūsu komandas izredzes uzvarēt Moldovu ievērojami sarūk, tā kā šajā mačā, kas notiks no 6. līdz 8. martam, nevarēs piedalīties Latvijas pirmais numurs un pasaules 50. rakete Ernests Gulbis.

Kas pastāstīja pats tenisists, tad tajā laikā Indianvelsā notiks sezonas pirmais "1000 series" (agrāk "Masters series") turnīrs, un atteikuma gadījumā visi tie, kas būs kvalificējušies šim turnīram, tiks bargi sodīti.

Ja Latvijai tomēr izdosies pārvarēt Moldovas barjeru, tad no 10. līdz 12. jūlijam būs jāspēlē ar Ungārijas un Bulgārijas pāra uzvarētājiem. Ja tie būs bulgāri, tad būs jāspēlē Sofijā, jo 2007. gadā, kad Latvija uzvarēja Bulgāriju ar 4-1, spēle notika Jūrmalā.

Ja tomēr uzvarēs Ungārija, tad notiks izloze, jo Latvija un Ungārija savā starpā vēl nekad nav tikušās.

Komentāri (2)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu