Reķim "hat trick" Vācijā! (2)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFI

Pirmo reizi karjerā Vācijas hokeja meistarsacīkstēs trīs vārtus vienā spēlē ir guvis Latvijas nacionālās komandas aizsargs Arvīds Reķis, kurš palīdzēja savai "Grizzly Adams" komandai sagraut "Huskies". Sekmīga spēle arī valstsvienības uzbrucējam Herbertam Vasiļjevam.

Reķim gūstot pirmos, ceturtos un septītos vārtus, Volfsburgas "Grizzly Adams" izbraukumā ar 7:0 uzvarēja Kaseles "Huskies". Visā spēlē Reķis izdarīja četrus metienus pa pretinieku vārtiem un nopelnīja pozitīvu lietderības koeficientu +2.

Sezonā kopumā Reķim ir jau četri gūti vārti sešās spēlēs.

Volfsburgas komanda turnīra tabulā ar 13 punktiem tagad ir pakāpusies uz trešo vietu.

Lielisku spēli aizvadījis arī Herbers Vasiļjevs, kurš guvis Krēfeldes "Pinguine" uzvaras vārtus un izdarījis divas rezultatīvas piespēles savas komandas uzvarā ar 6:3 pār Manheimas "Adler".

Arī Vasiļjevam šajā spēlē četri metieni pa vārtiem, savukārt lietderības koeficients +4! Sezonā kopumā Vasiļjeva kontā ir pieci vārti un trīs piespēles.

Kopvērtējumā krēfeldieši, kurus trenē kādreizējais Rīgas "Dinamo" un Latvijas valstsvienības uzbrucējs Igors Pavlovs, ar 15 punktiem ieņem otro vietu.

Komentāri (2)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu