Vasiļevskis finišē ar uzvaru (1)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: EPA/AFI

Ar uzvaru sezonu ir noslēdzis Latvijas rekordists šķēpmešanā Vadims Vasiļevskis, kurš svētdien palika nepārspēts Igaunijas "Zelta līgas" sacensību pēdējā posmā.

Svētdien Atēnu olimpisko spēļu vicečempionam pietika ar tieši 82 metru tālu raidījumu, lai izcīnītu pirmo vietu sacensībās Tartu un pieliktu punktu tik raibajai sezonai.

Aiz Vasiļevska visu goda pjedestālu ieņēma igauņi - otro vietu ar 76,82 metriem izcīnīja Igaunijas čempions Mihels Kuks, trešajā vietā - Heiko Vāts (75,49 metri).

Vasiļevskis, kurš slimības dēļ augustā nespēja iekļūt Pekinas olimpisko spēļu finālastotniekā, sezonas beigās bija nepārspējams. Ar savu sezonas labāko rezultātu - 86,65 metri - viņš triumfēja IAAF sezonas noslēguma mačos Štutgartē, savukārt 84,90 metru tāls metiens Vasiļevskim nodrošināja uzvaru pašmāju galvenajā startā "Rīgas kausi 2008".

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu