Ernesta varoņdarbs dod cerību! (29)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: EPA/AFI

Latvijas tenisa pirmā rakete Ernests Gulbis šodien Deivisa kausa izcīņā Montekatīni par spīti zaudējumam divos pirmajos setos spēja lauzt nelabvēlīgo spēles gaitu un guva skaistu uzvaru pār Itālijas pirmo raketi Andreu Sepi! Līdz ar to Latvijas un Itālijas mača rezultāts ir kļuvis neizšķirts 2-2. Izšķirīgajā cīņā Andis Juška mērosies spēkiem ar Potito Starači.

Dievisa kausa izcīņas Eiropas-Āfrikas zonas spēlē par vietas saglabāšanu pirmajā grupā Gulbis vispirms ar 3-6, 7-5 zaudēja pasaules 28. raketei, taču pēc tam sāka spēlēt arvien labāk un uzvarēja trīs nākamajās partijās ar 6-3, 7-6 (7:3), 6-3!

Līdz ar to Gulbis visā spēlē triumfēja ar 3-2 un atjaunoja līdzsvaru Latvijas un Itālijas mačā 2-2!

Šopēcspudien, izšķirīgajā cīņā par vietas saglabāšanu Eiropas-Āfrikas zonas pirmajā grupā, Latvijas otrā rakete Andis Juška mērosies spēkiem ar pasaules 73. raketi Starači. Juška ATP klasifikācijā ieņem tikai 394. pozīciju.

Pirmajā vienspēlē Gulbis piektdien un sestdien ar 7-6n(7:2), 6-1, 6-1 pārspēja Fonjīni, turpretim Juška ar 4-6, 2-6, 6-7 (5:7) zaudēja Sepi. Sestdien dubultspēlē Latvijas duets Gulbis/Juška ar 6-3, 3-6, 2-6, 4-6 piekāpās Sepi un Potito Staračem.

Komentāri (29)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu