Dimano pret CSKA - fani fanos kopā (11)

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

2008. gada 22. septembrī pulksten 17.00 Latvijas hokeja kluba Rīgas "Dinamo" fanu klubs organizēs bezmaksas kopīgu Kontinentālās hokeja līgas spēles "Dinamo" un Maskavas CSKA skatīšanos.

"Dinamo" fanu klubs organizē bezmaksas Hansabusu, kas no Brīvības pieminekļa aizvedīs hokeja līdzjutējus, piestājot visās pieturās, līdz restorānam/mūzikas klubam "16. Korpuss" VEF teritorijā, kur notiks kopīga šī mača skatīšanās.

Tie, kas vēlas braukt ar savu auto, varēs pievienoties Hansabusam, veidojot "Dinamo" auto kolonnu. Spēles sākums ir paredzēts plkst. 18.30, bet jau no pulksten 18.00 fani pulcēsies "16. Korpusā" Brīvības gatvē 214m (ieeja no Bērzaunes ielas).

Biedrība "Hokeja kluba Rīgas "Dinamo" fanu klubs" ir dibināta 2008. gada augustā, un tās dibinātāji ir hokeja komanda Rīgas "Dinamo" un mazumtirdzniecības uzņēmums "Narvesen Baltija". Tādējādi "Narvesen" ir kļuvis par galveno kluba atbalstītāju, lai palīdzētu organizēt līdzjutēju pasākumus, kā arī veicinātu komandas un hokeja popularitāti.

Visas sezonas laikā "Narvesen" aicinās līdzjutējus iesaistīties Rīgas "Dinamo" aktivitātēs, rīkojot akcijas savās tirdzniecības vietās un popularizējot hokeja komandas vārdu un labo slavu.

Komentāri (11)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu