''LU'' iegūst pirmo vietu Latvijas Studentu frisbija čempionātā

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Nedēļas nogalē Valmierā risinājās Latvijas Studentu frisbija čempionāts 2009 jauktajām komandām. Sīvā cīņā fināla spēlē Latvijas Universitāte (LU) komanda ar rezultātu 12:10 svinēja uzvaru pār pērnā gada studentu frisbija čempioniem – Liepājas Universitāti (LiepU). Trešo vietu sacensībās ieguva Rīgas Ekonomikas augstskola, aiz sevis atstājot Rīgas Tehniskās universitātes komandu, TVNET informē organizatori.

Latvijas Universitātes komanda izcīnīja Latvijas Studentu frisbija čempionu titulu, turklāt to par sportisku un pozitīvu attieksmi atzinīgi novērtēja visas turnīra pretinieku komandas, piešķirot čempionāta Spēles gara balvu (Spirit of the Game), kas frisbijā tiek pielīdzināta augstākajam apbalvojumam.

"Liels prieks, ka tieši finālā sanāca revanšēties Liepājas Universitātes komandai gan par zaudējumu tās dienas pirmajā spēlē, gan arī pagājušā gada finālu. Kā galvenā panākumu atslēga jāmin komandas spēle un akcenta likšana uz meiteņu spēli izšķirošo spēļu uzbrukumos. Uzvaras prieku divkāršo Spēles gara balva. Paldies citām komandām par spēli un organizatoriem par atmosfēras nodrošināšanu,'''' sacīja LU komandas pārstāvis Dainis Jakovels.

Pār čempionāta vērtīgākajiem spēlētājiem tika nosaukti Kristīne Vanga no Ventspils Augstskolas un Jēkabs Endziņš no Rīgas Ekonomikas augstskolas komandas.

Kopumā Latvijas studentu čempionātā piedalījās 12 komandas no 9 Latvijas augstākās izglītības iestādēm. Vēsture atkārtojās un gluži kā pērn cīņa par pirmo vietu notika starp Latvijas Universitāti un Liepājas Universitāti, arī par trešo vietu šogad sacentās pērnā gada konkurentes - Rīgas Ekonomikas augstskolas komanda un Rīgas Tehniskās universitātes komanda.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu