Nedēļas nogalē notiks Latvijas Studentu frisbija čempionāts

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Nedēļas nogalē, 5. un 6. decembrī, Valmieras novada sporta namā ''Kocēni" norisināsies Latvijas Studentu frisbija čempionāts 2009, kur dalību pieteikušas 12 komandas no 9 Latvijas augstākās izglītības iestādēm, TVNET informē sacensību organizatori.

Čempionātā ir viena jaukto (MIX) komandu divīzija, kurā par Latvijas studentu čempiona titulu cīnīsies komandas no Liepājas Universitātes, Ventspils Augstskolas, Rīgas Tehniskās universitātes, Rīgas Tehniskās universitātes Ventspils filiāles, Latvijas Universitātes, Latvijas Sporta pedagoģijas augstskolas, Rīgas Ekonomikas augstskolas, Latvijas Lauksaimniecības universitātes, Vidzemes Augstskolas.

''''Jau vairākus gadus Latvijas Frisbija federācija organizē atklātos un skolēnu frisbija čempionātus. Domājot par šā sporta veida popularizēšanu arī studentu vidū, 2008. gada nogalē ViA Valmiera frisbija klubs aizsāka jaunu tradīciju Latvijā – frisbija čempionātu studentiem. Šis ir studentiem draudzīgs sporta veids, jo neprasa lielus finansiālus ieguldījumus, pietiek ar pozitīvu attieksmi pret sportu un vēlmi sevi fiziski attīstīt. Un, lai arī ir pagājis tikai viens gads, rezultāti jau ir redzami – vairākas augstskolu komandas pēc studentu čempionāta turpināja treniņus un šogad jau startē arī Latvijas Frisbija čempionātā,'''' saka projekta vadītājs, ViA Valmiera frisbija kluba valdes loceklis Ernests Gabrāns.

Latvijas Studentu frisbija čempionātu jauktajām (MIX) komandām jau otro gadu Valmierā organizē ViA Valmiera frisbija klubs. Pirmajā čempionātā piedalījās 10 studentu komandas un par stiprākajiem tika atzīti sportisti no Liepājas Universitātes.

Čempionāta spēļu laiki: Sestdien, 5. decembrī, pulksten 10:00 – 21:00 grupu spēles; Svētdien, 6. decembrī, pulksten 9:30 – 13:30 izslēgšanas spēles; Svētdien, 6. decembrī, pulksten 13:30 - finālspēles.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu