Fetels ātrākais Itālijas "Grand Prix" kvalifikācijā (2)

LETA/AFP
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

F-1 pasaules čempionāta 14.posma - Itālijas "Grand Prix" izcīņas - kvalifikācijā sestdien uzvaru izcīnīja "Toro Rosso" braucējs Sebastjans Fetels, kuram tas bija pirmais "pole position" F-1 karjerā. Par pārsteigumu jāuzskata ne tikai Fetela izcīnītā uzvara, bet arī viņa komandas biedra Sebastjēna Burdē izcīnītā ceturtā vieta.

Labākajā mēģinājumā Fetels apli veica minūtē un 37,555 sekundēs, savukārt Burdē - vienā minūtē un 38,445 sekundēs.

Otro vietu kvalifikācijā izcīnīja "McLaren-Mercedes" pilots Heiki Kovalainens, kurš labāko apli veica vienā minūtē un 37,631 sekundē.

Kvalifikācijā trešo vietu ieņēma "Red Bull - Renault" komandas pilots Marks Vēbers, kurš apli veica vienā minūtē un 38,117 sekundēs.

Pašreizējais pasaules čempions soms Kimi Raikonens no "Ferrari" komandas kvalifikācijā ierindojās 14.vietā, bet pašreizējais kopvērtējuma līderis Lūiss Hamiltons no "McLaren-Mercedes" ieņēma 15.vietu.

Sacīkste svētdien sāksies plkst.15.00 pēc Latvijas laika.

Šā gada F-1 čempionāta kopvērtējumā pirmo vietu patlaban ieņem Hamiltons, kuram ir 76 punkti. Tikai par diviem punktiem no viņa atpaliek "Ferrari" pilots Felipe Masa, trešo vietu ar 58 punktiem ieņem Roberts Kubica ("BMW-Sauber"), bet ceturtajā vietā ar 57 punktiem ir Raikonens.

Komentāri (2)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu